Eshte Monedha e Juaj
BitcoinZ: The true Bitcoin 2.0
Mirsevini ne Dezentralizim

About the coin

Important details

- Ruajeni kuleten tuaj ne shume vende
- Vlerat e medha te monedhave te kuletave ne adresa anonyme
- Mos i jepni / dërgoni askujt çelësat tuaj privatë. Çelësi privat është e vetmja gjë që ju nevojitet për të zotëruar adresen e monedhës tuaj . Nëse jepni ose dërgoni dikë, çelësin tuaj privat e konsideroni atë si një flamur të kuq dhe shpejt lëvizni monedhat tuaja në adresë tjetër

Bitcoin 2.0:

- Bitcoin technology
- Transaksionet anonime (zK-SNARKs privatesi) - Bitcoin ka të gjitha transaksionet në dispozicion të publikut.
- minierat e decentralizuara të GPU (minierat e ASIC janë të ndaluara, hardforks për të parandaluar minierat ASIC janë të lejuara)
- Zhvillimi i Decentralizuar / Të gjithë kontribuesit janë vullnetarë
- Blloqe të mëdha -> lloqe janë të ngjashme me BCC/BCH

Komuniteti aktiv

Komuniteti ynë është aktiv dhe ne jemi gjithnjë në zhvillim.
YJu mund të na ndiqni në rrjetet shoqërore, në forum, si dhe slack

Benefits BitcoinZ

Qëllimi ynë është që të hartojmë të gjithë softuerët më të mirë e të lirë në treg që të mund të përdorim në BitcoinZ.

Immutable params:

- furnizimi maximal

- inflationi

- vetëm Algo POW - ne mund të ndryshojëme algjo Equihash në algo POW të tjera për të parandaluar minatorët ASIC

  • Algo: Equihash (gjithmonë minierat e GPU-së - ne promovojmë decentralizimin në miniera)
  • Furnizimi Maximal 21B coins
  • Furnizimi i pranishem: 12500 coins every 2.5 minutes
  • Madhësia e tanishme e bllokut është e ngjashme me BCC / BCH (BTC = 2MB çdo 2.5 minuta ~ BCC / BCH = 8MB çdo 10 min)

Softueri më i sigurt është i përfshirë në bitcoins-pod / bitcoins linux client.

Programet e ndjeshme të të dhënave si kuletat duhet të ofrojnë kodin falas me kod të hapur dhe 256 në lëshimet e tyre për të qenë në gjendje të rishikojnë kuletat e tyre nga ekipe të tjera / pods. Nuk rekomandohet të përdoret ndonjë portofol që nuk është shqyrtuar nga ekipi tjetër.

Softueri pa asnjë konfirmim duhet të trajtohet si flamur i kuq dhe nuk përdoret.

PSE BITCOINZ ?

JEMI RRJETI PLOTESISHTE I DECENTRALIZUAR

Këtu janë disa avantazhe

ANONIMITETI

Të gjitha transaksionet janë plotësisht anonime..

MBËSHTETJE PËR PLATFORMA TË NDRYSHME

Kuleta jonë është i përputhshëm me linux, windows, ios dhe android. Dhe ne gjithmonë punojmë në përmirësime.

Community

Ne dëgjojmë komunitetin tonë të dashur, kështu që ne mund të arrijmë.

RRITJA AKTIVE E ÇMIMEVE

BitcoinZ fokusohet në rritjen organike.

Exchanges

Blej ose shesni monedhat tuaja BitcoinZ

Download wallet

Linux, Windows and mobile wallets

LinuxAndroidMac OSWindowsgithub
Road Map

BTCZ Core Client

Block explorer

Mining Pools

GUI Wallet Release

Mobile iOS & Android Wallet

Commerce Plugins

Exchange Listing.

Masquerade Technology

Decentralization packages.

Game Development

zkSNARKs From Mobile

Public Relations

Why choose BitcoinZ

KETU JANE DISA ARSYJE

KUJDES. Gjithmonë kujtohuni për metat dhe mbani çelësat e rezervimit në një vend të sigurt!

MINIERA E DECENTRALIZUAR

Si një minator ju nuk duhet të përdorni pishinat më të mëdha për të ndjekur parimet kryesore.
Equihash algorithm.
Decentalized Exchanges

No Pre-mine

Pure coin. PA pre-mine

BitcoinZ is Bitcoin 2.0:

- 21 billion coins - Të gjitha në botë mund të kenë së paku një BTCZ

Active community

Komuniteti ynë po zhvillohet në mënyrë aktive dhe po rritet çdo ditë.

Anonymous transactions

TRANSAKSIONE ANONIME. Pra, nuk duhet të shqetësoheni për anonimitetin

Android and iOS wallet

Përdorni BitcoinZ monedha në smartphone

rritja natyrale

Monedha juaj do të rritet dhe zhvillohet në mënyrë të natyrshme

zhvillim i dezentalizuar

Të gjitha shkëmbimet janë të lejuara. Më të mirat janë decentralizuar. Ne plan për të zbatuar shkëmbimin plotësisht të decentralizuar XCAT.

Only POW and no POS

Monedha llogaritet vetëm për minierat POW dhe nuk do të ndryshohet kurrë në POS